Prenumerera på Ahnviks erbjudanden!

Logga in

X

Detta är Ahnviks

Vi på Ahnviks bärs fram av en enkel idé, - att ge våra kunder en fördel i sin verksamhet genom att välja oss som leverantör. Vårt uppdrag sträcker sig därför längre än att leverera ett stort sortiment av förbrukningsmaterial. Vi levererar också unika lösningar på våra kunders behov. För det krävs idéer, kunskap, samarbetsförmåga och ett stort engagemang.

Över 12 000 kvadratmeter lager & logistikmöjligheter finnes.
Utöver vårt breda standardsortiment på över 7 000 lagerartiklar har vi plats för unika logistiklösningar som passar just ditt företags behov av specialprodukter. Genom åren har vi byggt upp en egen logistikhantering med egna lastbilar. När ingen extern part står emellan oss och våra kunder har vi full kontroll över hela flödet. I klarspråk - att snabbt kunna anpassa våra leveranser i takt med våra kunders behov.

Det är viktigt med nöjda kunder. Det är också viktigt med motiverade medarbetare! Ahnviks vore inte där vi är idag utan den kunskap och det engagemang vi får från vår personal. Vi formar vårt lag utifrån en filosofi om att hjälpa varandra att bli bättre. Samarbete, glädje och laganda är viktiga delar i vår arbetsdag.