Köpvillkor

Allmänt
Du är varmt välkommen som kund hos oss på Ahnviks.se. Vi gör allt för att du ska bli riktigt nöjd med din köpupplevelse. Vi finns alltid tillgängliga via telefon 033-22 56 00 mellan 07.30-16.30 (måndag-torsdag) och 07.30-16.00 (fredag). 

Ahnviks Papper AB säljer endast till företag och föreningar. Priserna som anges är alltid exklusive moms. Momsen tillkommer i kassan.

  
-- 

Beställning
Beställning av våra produkter sker via www.ahnviks.se. Ahnviks förbehåller sig eventuella fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga produkter i sortimentet. All bildinformation måste ses som illustrationer, och kan ej garanteras återge produktens exakta utseende. Vid eventuella fel i angivande av lagersaldo förbehåller sig Ahnviks att korrigera detta i efterhand. 

Vid större beställningar kan det förekomma att ordern delas upp i flera leveranser. Vid frågor om delad leverans var vänlig och kontakta vår kundservice på 033-22 54 94 eller via mail: order@ahnviks.se.

Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet direkt att polisanmälas. 

-- 

Faktura 

Vi genomför alltid en kreditbedömning på alla nya kunder som handlar på faktura hos oss innan vi godkänner ordern.
  
-- 

Leveranstider
Normalt levereras lagervaror från oss med egna turbilar 1-3 dagar efter order.

Tryckorder och tillverkningsorder levereras efter överenskommelse.
  
-- 

Leveranskvalitet
Vi vet att för dig som kund handlar det inte bara om att hitta rätt produkt, utan också om att få dem levererade i rätt tid, på rätt sätt, med rätt service och med rätt garantier - det vi kallar leveranskvalitet.
  
-- 

Betalningsvillkor
30 dagar netto. Vid betalning efter förfallodagen debiteras dröjsmålsränta
  
-- 

Fraktvillkor
Order över 1000;- levereras fraktfritt med turbil inom vårt distributionsområde.
  
-- 

Expeditionsavgift
Vid köp under 300 kr mot faktura tillkommer en expeditionsavgift på 40 kr.


-- 

Returer och Avbokning
Vid retur för kreditering måste produkten återlämnas i sin originalförpackning samt paketeras så att produkten kan säljas igen. Retur av produkt får endast ske efter vårt godkännande med uppgivande av faktura eller följesedelsnummer och detta skall ske inom 30 dagar från ankomstdatum. Som hanterings-kostnad vid retur förorsakade av kunden, debiteras 10 % dock lägst 500 kr.

Returer gäller inte artiklar som är tillfälliga, utgående eller anskaffade och/eller tillverkade för kunds räkning och som ingår i vårt beställningssortiment.

  
-- 

Priser

Priserna som anges är alltid exklusive moms.
Vi reserverar oss för eventuella skrivfel. Vid prisjusteringar på redan lagd beställning så informeras du alltid om detta och har då din fulla rätt att ändra eller annullera din beställning.

Vissa artiklar har unika nätpriser som ej kan kombineras med rabatt.

  
-- 

Personuppgifter

Ahnviks är ansvariga för behandling av de personuppgifter som du lämnar till oss såsom namn, adress, personnummer, mobil- och telefonnummer samt e-postadress. Genom Er beställning samtycker ni till att Ahnviks och dess samarbetspartners lagrar och använder uppgifter om era inköp samt de kontaktuppgifter ni lämnar. Uppgifterna lagras och används för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot er som kund och ge er bättre service, bland annat genom att göra vår webbplats så personlig som möjligt.

Vi behandlar era personuppgifter med största försiktighet och garanterar att era kunduppgifter endast används av Ahnviks och dess samarbetspartners. Ahnviks och dess samarbetspartners kommer inte, utan ert samtycke, att vidareförmedla uppgifter om er annat än om detta följer lagstiftning, om det krävs i samband med att ni beställt en produkt eller tjänst eller om Ahnviks anser att det krävs för att skydda och försvara rättigheter eller egendom tillhörande Ahnviks och dess samarbetspartners.