Om oss

Om oss

Stort engagemang

Vi på Ahnviks bärs fram av en enkel idé - att ge våra kunder en fördel i sin verksamhet genom att välja oss som leverantör. Vårt uppdrag sträcker sig därför längre än att leverera ett stort sortiment av förbrukningsmaterial. Vi levererar också unika lösningar på våra kunders behov. För det krävs idéer, kunskap, samarbetsförmåga och ett stort engagemang. 

Vi har över 12 000 kvadratmeter lager & logistikmöjligheter i Viared, strax utanför Borås.
Utöver vårt breda standardsortiment har vi plats för unika logistiklösningar som passar just ditt företags behov av specialprodukter. Och skulle du inte hitta det du söker hos oss, så kan vi alltid leta nya innovativa lösningar för att underlätta ert företags verksamhet. 

Genom åren har vi byggt upp en egen logistikhantering med egna lastbilar. Kanske har du sett dem på vägarna? 
Vi har med andra ord våra egna chaufförer med våra egna lastbilar, vi har därför full kontroll på hela flödet; från det att du beställer varor, till att vår chaufför lämnar av dem hos er. 

Vi är ett härligt team (vi är runt 48 medarbetare) som jobbar med ett och samma mål, att göra våra kunder nöjda. Det är också viktigt med motiverade medarbetare! Ahnviks vore inte där vi är idag utan den kunskap och det engagemang vi får från vår personal. Vi formar vårt lag utifrån en filosofi om att hjälpa varandra att bli bättre. Samarbete, glädje och laganda är viktiga delar i vår arbetsdag.

Ahnviks är leverantören med fullsortiment och de personliga kontakterna. Vare sig du möter oss fysiskt, på telefon, eller via nätet. Vi vill ge er god service med målsättning att vara det bästa alternativet på marknaden.

Hos oss köper du allt från kontorspapper och emballage, hygienprodukter och städmaterial till engångsmaterial, skyddsprodukter och yrkeskläder.

Som kund hos oss ska du alltid känna trygghet och förtroende.
Vi arbetar kontinuerligt för att ge våra kunder kvalitet – i varje led! På såväl varor som tjänster!

Vi ser fram emot att leverera till just er!