Om oss

Stort engagemang

Vi på Ahnviks bärs fram av en enkel idé, - att ge våra kunder en fördel i sin verksamhet genom att välja oss som leverantör. Vårt uppdrag sträcker sig därför längre än att leverera ett stort sortiment av förbrukningsmaterial. Vi levererar också unika lösningar på våra kunders behov. För det krävs idéer, kunskap, samarbetsförmåga och ett stort engagemang. 

Över 12 000 kvadratmeter lager & logistikmöjligheter finns i Viared, strax utanför Borås.
Utöver vårt breda standardsortiment på över 7 000 lagerartiklar har vi plats för unika logistiklösningar som passar just ditt företags behov av specialprodukter. Genom åren har vi byggt upp en egen logistikhantering med egna lastbilar. När ingen extern part står emellan oss och våra kunder har vi full kontroll över hela flödet. I klarspråk - att snabbt kunna anpassa våra leveranser i takt med våra kunders behov.

Vi är ett härligt team som jobbar med ett och samma mål, att göra våra kunder nöjda. Det är också viktigt med motiverade medarbetare! Ahnviks vore inte där vi är idag utan den kunskap och det engagemang vi får från vår personal. Vi formar vårt lag utifrån en filosofi om att hjälpa varandra att bli bättre. Samarbete, glädje och laganda är viktiga delar i vår arbetsdag.

Ahnviks är leverantören med fullsortiment och de personliga kontakterna. Vare sig du möter oss fysiskt, på telefon, eller via nätet. Vi vill ge er god service med målsättning att vara det bästa alternativet på marknaden. Idag är vi 40 personer som jobbar med ett och samma mål, att göra våra kunder nöjda.
Hos oss köper du allt från kontorspapper och emballage, hygienprodukter och städmaterial till engångsmaterial, skyddsprodukter och yrkeskläder.


Som kund hos oss ska du alltid känna trygghet och förtroende. Vi arbetar kontinuerligt för att ge våra kunder kvalitet – i varje led! På såväl varor som tjänster!

Vi ser fram emot att leverera till just er!